Alături de Lenovo ThinkPad X1 Carbon a fost prezentat și convertibilul ThinkPad X1 Yoga ce cu această ocazie a ajuns la a 4-a generație. 

Prima generație a debutat în cadrul CES 2016.

Câteva din informațiile furnizate în comunicat:

  • procesoare Intel din generația a 8-a;
  • caracasă din aluminiu într-o nuanță botezată Iron Grey, de la 1.35 kg și grosime de 15.2 mm, rame subțiri ce i-ar fi redus amprenta cu 17%;
  • difuzoare Dolby Atmos + microfoane capabile să înregistreze la distanță;
  • compatibil cu stația dock – ThinkPad Mechanical Dock;
  • primește opțiune de conectivitate LTE Cat.16 – viteze de până la 1 Gbps în download;

Debutează din iunie 2019, iar prețul de start este de 1929 dolari în SUA. Interesant este că l-au poziționat cu 200 dolari peste TkinkPad X1 Carbon.

Declarație oficială:

„Crearea lui ThinkPad X1 Yoga 2019 ne-a făcut să ne întoarcem la tabla de design și să găsim noi variante”, a declarat Jerry Paradise, vicepreședinte Commercial Product Portfolio. „Provocarea de a reinventa tehnologia, design-ul și materialele păstrând însă fiabilitatea, calitatea și utilitatea așteptate de la un ThinkPad a fost uriașă, însă rezultatul final le va oferi clienților o experiență minunată”.

Categorii: lenovonotebook

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.