Notebook

red dot este una dintre cele mai prestigioase competitiții de design, iar Lenovo se poate lăuda cu premiul de best of the best luat de către IdeaPad U430.

Declarații oficiale:

“Lenovo este o companie cu o abordare internaţională, cu un departament intern de design foarte puternic şi o focalizare intensă pe calitate”, explică iniţiatorul şi CEO-ul proiectului red dot, Prof. Dr. Peter Zec. “Mai mult, Lenovo este un câştigător constant al premiilor red dot pentru design. Atât în 2012 cât şi în 2013, Lenovo a opţinut cel mai important titlu, red dot: best of the best, cât şi multe alte premii red dot, de când Yao Yingjia a preluat conducerea echipei. El a reuşit să identifice un limbaj creativ realist, care este înţeles peste tot în lume. Deschiderea lui se reflectă în forme şi funcţionalităţi unice, şi în utilizarea unor materiale originale care nu au mai fost folosite până acum la construcţia de notebook-uri şi tablete. Sunt de aceea încântat să prezint companiei Lenovo titlul excepţional şi onorific red dot: design team of the year 2013. Îl merită !”

“Acest titlu istoric înseamnă mult pentru echipa noastră de Design şi Experienţă de Utilizare, pentru că ne recunoaşte reuşitele constante în inovare şi design din ultimii ani”, a adăugat Yao Yingjia, Vice Preşedinte şi director al departamentului de Design şi Experienţă de Utilizare de la Lenovo. “Lenovo doreşte să devină lider global în era PC Plus, era tabletelor, telefoanelor şi televizoarelor inteligente, a PC-urilor. Pentru a atinge acest obiectiv, echipa de design a Lenovo va continua să îşi pună în aplicare experienţa în crearea de PC-uri,  viziunea antreprenorială şi designul inovator, pentru a le oferi consumatorilor produse fiabile, funcţionale, performante, uşor de folosit şi bineînţeles, frumoase. Premiul red dot: echipa de design a anului 2013 este o încurajare şi o inspiraţie pentru noi, pentru a merge mai departe şi a fi unul din liderii tendinţelor globale în design şi experienţa de utilizare.”

Galerie foto cu Lenovo U430:

Categorii: lenovonotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.