Diverse

Innobyte este un brand al PAN CONCEPT INTERNATIONAL și deține statutul de Magento Silver Solution Partner. Se laudă cu o experiență bogată în dezvoltarea de proiecte de e-commerce, folosind tehnologii noi și metode de management de proiect. Innobyte are o echipă de 35 de programatori, dintre care 6 sunt Magento Certified Developers.

Magento este o platformă de comerț electronic, deținută de către eBay Inc, ce a avut o ascensiune rapidă, datorită posibilităților multiple de programare și gestionare a fluxurilor comerciale online. Modularitatea platformei permite modificarea soluțiilor de comerț electronic într-un mod facil, administratorii acestora având posibilitatea de a instaleze oricând  extensii noi, pentru nevoi ce apar pe parcurs.

Pentru a veni în ajutorul acestora, Innobyte lansează  propriul magazin online de extensii Magento, dezvoltate și testate  de către Innobyte. Aceste module răspund unor solicitări întâlnite recurent în proiectele Innobyte, cum ar fi optimizarea procesului de adăugare de produse în coș, poziționarea unor produse strategice pe prima pagină a magazinului online sau îmbunătățirea paginii de produs prin realizarea unor secțiuni de informații separate (spre exemplu, o subpagină pentru detalii tehnice, una pentru comentarii, alta pentru informațiile de livrare).

Extensiile Magento sunt destinate administratorilor și investitorilor în online ce își doresc creșterea funcționalităților magazinului online și un grad ridicat de personalizare. Clienții lor vor avea parte de o experiență de cumpărare online sigură, rapidă și plăcută.

Peste 10 extensii sunt în prezent testate de către specialiștii Innobyte și vor fi lansate spre comercializare în curând pe http://shop.innobyte.com/.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.