Hardware

Lexar a lansat primul card SDXC de 1 TB din lume disponibil comercial. Cardul nu impresionează la capitolul viteză, însă este suficient de rapid pentru a permite înregistrări 4K şi captură continuă de fotografii în format RAW.

Cardul se numeşte Lexar Professional 663x, adoptă standardul UHS-I cu viteze de până la 95 MB/s (clasa 10) şi este recomandat aparatelor foto şi camerelor video mid-range. Cardul beneficiază de garanţie pe viaţă şi are un preţ recomandat de 499 dolari.

Acest Lexar Professional 663x nu este primul card SD de 1 TB din lume, în 2016 cei de la SanDisk anunţau o astfel de premieră. Din păcate acel model prezentat era un simplu prototip, unul care nici până astăzi nu a văzut lumina zilei la nivel comercial. Cel mai probabil o va face şi el pe parcursul acestui an.

Sursa: lexar.com

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.