Hardware

LG Electronics a anunţat lansarea unui nou proiector denumit LG 4K UHD HU80K. Proiectorul oferă suport 4K şi promite o experiență cinematografică excelentă datorită calității imaginii și a dimensiunilor sale portabile, ceea ce înseamnă că atmosfera de film poate fi creată în orice cameră a casei, în orice moment.

În mod tradițional, proiectoarele care ofereau suport 4K au avut tendința de a fi grele, costisitoare și dificil de instalat în casă. Inginerii și designerii de la LG au preluat provocarea de a reduce dimensiunile proiectorului 4K UHD fără a face rabat de la calitatea imaginii. Astfel au produs un dispozitiv premium, la jumătatea dimensiunilor.

Proiectorul LG 4K UHD HU80K poate crea un ecran de 150 de inch la un nivel uimitor de 2500 de lumeni, fiind cel mai luminos proiector LG de până acum. În plus, proiectorul suportă conținut HDR (HDR 10) oferind o experiență cinematografică excelentă.

LG 4K UHD HU80K integrează două difuzoare destul de puternice a câte 7W fiecare, iar la capitolul software regăsim interfaţa webOS 3.5. Opțiunile standard de conectivitate includ porturi USB, Ethernet și HDMI, precum și suport wireless pentru dispozitive externe, cum ar fi o tastatură și un mouse

Dimensiunile portabile ale proiectorului și designul unic vertical sunt posibile prin intermediul unui motor fără oglindă, în formă de I, care permite proiectorului să ofere imagini perfecte, indiferent dacă este așezat pe podea, montat pe perete sau suspendat de tavan. Datorită mânerului de transport și funcției „Auto Cord”, e posibil ca proprietarii să nu dorească niciodată să monteze proiectorul LG 4K UHD HU80K intr-un punct fix, deoarece acesta arată excelent în orice cameră, pentru orice ocazie.

Momentan nu avem informaţii legate de preţ, însă ne aşteptăm ca acesta să fie unul pe măsură.

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.