LG este printre singurele companii care în zona de telefoane mobile au raportat pierderi. Adevărul este că ei nu au niciun supertelefon care să fie un fel de portdrapel cum Apple are iPhone 4, Samsung – Galaxy S, Sony Ericsson – seria Xperia, Nokia – N8, HTC – Desire, Blackberry – Storm şi restul, Palm – Pre.
Ei mizează pe o serie numită Optimus. Această urmează a include şi o tablet pc în genul iPad doar că rulează pe Android. Este interesantă iniţiativă lor deoarece HP a retractat Slate-ul ce urma a îl dezvolta cu Microsoft urmând a miza pe webOS iar HTC a spus că nu intră în planurile lor, momentan, să dezvolte o tablet pc.
via
Cel mai puternic handset din seria Optimus se numeşte Optimus Z iar pe piaţa coreeană va poposi foarte curând. Va integra Android 2.1 şi procesor Snapdragon tactat la 1 Ghz.
În România iPad-ul a poposit neoficial iar numărul de device-uri vândute nu cred să atingă cifre fenomenale. Dacă ar fi integrat cu ofertele de internet mobil, în special varianta 3G, iar costul ar sosi în jurul a 1000 de lei atunci ar putea fi un boom consistent.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.