Smartphone

LG începe a furniza date cu referire la vânzările telefoanelor din portofoliu. Se spune că LG Optimus G ar fi depășit 1 milion de unități, același milestone ar fi atins și de LG Nexus 4. Săptămâna viitoare urmează să primesc LG Optimus G de la MarketOnline.ro și veți avea un review detaliat al vârfului de gamă sud-coreean, până la lansarea lui LG Optimus G Pro de care se tot vorbește în ultima perioadă.

Să revenim la seria L. În urmă cu câteva săptămâni, LG declara primele 10 milioane unități pentru gama L. Acum plusează și tocmai ce au atins 15 milioane unități. Seria LG iese în evidență prin designul decent, specificații tehnice destul de ok pentru prețul la care sunt comercializate.

LG Optimus L3 – 529 lei;

LG Optimus L5 – 685 lei;

LG Optimus L7 – 899 lei;

LG Optimus L9 – 1199 lei. 

Via: Engadget.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.