Hardware

LG a anunţat lansarea în România a primelor şase monitoare din gama 2018. Două dintre acestea sunt dedicate gaming-ului, iar restul de patru sunt special concepute pentru producţia de conţinut şi aplicaţii grafice. Noile monitoare sunt disponibile în dimensiuni cuprinse între 27” și 38” şi au denumiri specifice acestor categorii de produse: 27GK750F, 32GK850G, 29WK600, 34WK650, 38WK95C şi 27UK850.

Monitorul LG Full HD FreeSync de 27 de inch, 27GK750F, este conceput pentru a răspunde nevoilor celor mai devotați gameri. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și Motion Blur Reduction de 1 ms se garantează o experienţă a jocurilor excepţională. Monitorul oferă toate caracteristicile cheie de gaming: Dynamic Action Sync (DAS) minimizează întârzierea input-ului, Black Stabilizer oferă claritate în tonurile cele mai profunde de negru, permițând jucătorilor să observe cu ușurință inamicii ascunși în umbre. Display-ul poate fi optimizat pentru diferite moduri de joc, iar utilizatorii pot comuta între setările FPS, RTS și alte setări. De asemenea, pot personaliza luminozitatea, rapoartele de aspect și detaliile umbrelor.

Un produs dedicat gamerilor este monitorul premium LG 32GK850G de 32” cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli). Cu NVIDIA G-Sync, semnalul care vine pe ecran este transformat într-o mișcare perfectă, fluidă și rapidă. G-Sync permite înregistrarea video fără input lag, astfel încât imaginile redate pe monitor sunt incredibil de viu colorate și de detaliate. Desigur, acest display vine de asemenea cu tehnologiile Motion Blur Reduction de 1ms, Dynamic Action Sync și Black Stabilizer.

Seria WK 2018 de la LG oferă soluții unice pentru fotografii profesioniști, editori video, artiști grafici, programatori, dezvoltatori web și de aplicații etc. Monitoarele 29WK600, 34WK650 și 38WK95C sunt capabile să afișeze 99% din spectrul de culoare sRGB, iar raportul de aspect 21:9 oferă un spațiu generos pentru creativitate. Aspectul este și mai complet datorită designului fără rame pe trei laturi, precum și datorită standului ArcLine ergonomic (reglabil în înălțime, înclinabil și rotativ). Fiecare unitate suportă HDR10, precum și funcția suplimentară HDR Effect, care utilizează algoritmi de îmbunătățire a imaginii pentru a converti conținutul non-HDR în video de înaltă calitate.

Monitoarele FreeSync 29WK600 și 34WK650 oferă și funcții cheie de gaming, cum ar fi Dynamic Action Sync și Black Stabilizer, ceea ce face aceste modele perfecte și pentru muncă și pentru joc.

Modelul 27UK850 este o alegere excelentă pentru gaming, precum și pentru editare foto și video. Ca și în cazul modelelor din seria WK, modelul 4K UHD IPS LED reproduce 99% din spectrul de culoare sRGB, este compatibil HDR10 și are funcția HDR Effect. Monitorul de 27” este compatibil cu HDCP 2.2, astfel că va reprezenta perfect fluxurile și jocurile video 4K, precum și conținutul Ultra HD de pe discurile Blu-ray. Cu portul USB C, acesta poate fi conectat la aproape orice unitate de date sau player. Modelul 27UD850, compatibil FreeSync, este livrat și cu funcțiile de gaming LG, inclusiv Black Stabilizer și Dynamic Action Sync, un avantaj pentru cei care doresc să folosească același monitor pentru muncă și pentru jocuri.

Noile monitoare sunt disponibile în magazinele online şi offline din ţară la preţuri cuprinse între 1179 lei şi 5599 lei.

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.