Tablet pc-urile au intrat într-o nouă era după ce iPad-ul s-a dovedit un succes neaşteptat în partea de vânzări. Acum fiecare companie ce are legătură cu tehnologia mobilă pregăteşte un rival pentru iPad sau un produs care să acopere această nişă. Este şi cazul LG care din dorinţa de a acoperi orice target dezvoltă un produs pe Windows 7 iar recent a anunţat unul şi pe platforma Android.
Steve Jobs nu trebuie să îşi facă atâtea bătăi de cap. iPad se estimează a fi vândut în peste 7,1 milioane unităţi până la sfârşitul anului iar în 2012 – 2014 se aşteaptă ca numărul de iPad-uri livrate să fie chiar şi mai mare după ce şi alte categorii de consumatori intră în target (exemplu).
Mai de mult puneam o galerie cu rivalii iPad-ului. Trebuie să recunoaşteam că Apple are cel mai bun design – simplu, funcţional, de efect.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.