Hardware

LG Electronics a prezentat patru noi monitoare de gaming în cadrul East European Comic Con 2018. Monitoarele au dimensiuni cuprinse între 27” şi 34” şi vor fi “responsabile” cu mulţumirea gamerilor din toate categoriile.

Primul dintre ele este LG FreeSync 27GK750F-B de 27 de inch. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și Motion Blur Reduction de 1 ms, LG garantează că experiența jocurilor nu va avea de suferit din cauza imaginilor neclare și că toate mișcările vor părea foarte precise. Monitorul oferă toate caracteristicile cheie de gaming: Dynamic Action Sync (DAS) minimizează întârzierea input-ului, în timp ce Black Stabilizer aduce claritate în tonurile cele mai profunde de negru, permițând jucătorilor să observe cu ușurință inamicii ascunși în umbre. Display-ul poate fi optimizat pentru diferite moduri de joc, iar utilizatorii pot comuta între setările FPS, RTS și alte setări.

Monitorul premium LG FreeSync 32GK850G de 32 inch cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) este un produs dedicat gamerilor. Design-ul unic al display-ului și anume construcția fără rame a ecranului pe trei laturi, susține cea mai bună imersiune posibilă în jocuri. Cu NVIDIA G-Sync, semnalul care vine pe ecran este transformat într-o mișcare perfectă, fluidă și rapidă. G-Sync permite înregistrarea video fără input lag, astfel încât imaginile redate pe monitor sunt incredibil de viu colorate și de detaliate. Desigur, acest display vine de asemenea cu tehnologiile 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync și Black Stabilizer.

Ultimele două monitoare, LG FreeSync 29WK600 și 34WK650 sunt capabile să afișeze 99% din spectrul de culoare sRGB, iar raportul de aspect 21:9 oferă un spațiu generos pentru creativitate. Aspectul este și mai complet datorită designului fără rame pe trei laturi, precum și datorită standului ArcLine ergonomic. Monitoarele LG FreeSync 29WK600 și 34WK650 oferă și funcții cheie de gaming, cum ar fi Dynamic Action Sync și Black Stabilizer, ceea ce face aceste modele perfecte și pentru muncă și pentru joc.