Diverse

Chiar dacă Organizaţia Mondială a Sănătăţii a emis avertizări la nivel global pentru a limita răspândirea noului coronavirus, organizatorii de la MWC Barcelona au decis ca evenimentul să aibă loc aşa cum a fost planificat, cu menţiunea că se vor lua măsuri speciale de protecţie a participanţilor.

Chiar şi în aceste condiţii, LG Electronics a anunţat că se retrage de la MWC Barcelona 2020 pentru a-şi proteja angajaţii de o eventuală expunere la virus (mulţi dintre ei ar fi venit din ţări non-europene şi ar fi trebuit să treacă prin diverse aglomerări – avion, aeroport, hotel, eveniment etc.).

Compania sud-coreeană a menţionat că produsele pregătite pentru marele târg de tehnologie catalan vor fi lansate ulterior în cadrul unor evenimente separate.

Iniţial şi ZTE îşi anunţase retragerea de la MWC, însă aceasta s-a râzgândit între timp. Este posibil ca în zilele următoare să asistăm şi la alte decizii similare, în funcţie de cum vor evolua evenimentele legate de coronavirus.

Sursa: fonearena.com

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.