Telefoane Mobile

La standul LG de la MWC 2014 era prezent și LG F70. Știam că în gama F de la compania sud-coreeană erau telefoane cu conectivitate 4G și preț de comercializare mai bun.

Câteva din specificațiile lui LG F70:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4.2 KitKat;

– 4G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 2440 mAh, 10 mm grosime.

Este un smartphone robust și la această impresie contribuie și grosimea de 10 mm, la un telefon cu diagonala ecranului de 4.5 inch. L-au îmbrăcat în plastic, iar carcasa spate are o textură plăcută ce contribuie la partea de grip, mat.

Display-ul cu 480×800 pixeli nu m-a deranjat în vreun fel, luminozitatea panelului IPS iese în evidență de la primul contact cu LG F70. Și prin meniu se mișcă nesperat de rapid, fără lag. Cel puțin acestea sunt concluziile după un hands-on rapid.

Mai multe detalii legate de LG F70:

Câteva fotografii cu LG F70: 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.