Smartphone

Sony Xperia M2 și LG L90 au o țintă clară: Motorola Moto G. Telefonul american a avut mare priză la public în statele în care a fost vândut pe cale oficială. Xperia M2 și LG L90 își doresc să replice acest succes.

Apropo, Moto G + Xperia M2 + LG L90 = Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7 + Adreno 305 GPU + 1 GB RAM. Diferența ar fi că Motorola Moto G rulează Android 4.4 KitKat cu interfața grafică puțin modificată de către producătorul hardware, pe când telefoanele Sony și LG se îndepărtează de Android-ul nativ (Xperia M2 mizează pe 4.3 Jelly Bean, spre exemplu). Mai multe detalii într-un articol dedicat.

Specificații detaliate pentru LG L90:

– display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 540×960 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 2;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4.2 KitKat;

– 3G cu viteze în download de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotsppot, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS, radio FM cu RDS;

– 8 / 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

– baterie de 2540 mAh, 126 gr. și 9.7 mm grosime.

În clipul video am o scăpare. Am spus că are cameră frontală de 5 Megapixeli și este de 1.3 Megapixeli în mod real. LG urmează să-l comercializeze în variante cu cameră de 8 sau de 5 Mgpx, în funcție de piață.

Au mers pe o baterie generoasă, raportat la specificațiile sale. La baza ecranului de 4.7 inch regăsiți două taste capacitive, dar și o tastă centrală fizică în stilul lui GALAXY S III / GALAXY S4. Grosimea de 9.7 mm îl face să-l simți ca un smartphone ceva mai robust. Nu excelează în ce privește calitatea materialelor sau fabricația.

Mai multe detalii legate de LG L90:

Câteva fotografii cu LG L90:

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.