Tablete

LG nu prea le ştie cu tabletele, chiar dacă în urmă cu ceva ani LG G Pad 8.3 era una dintrele cele mai reuşite astfel de device-uri ale perioadei respective. Ultima lansată, LG G Pad 4, a fost un eşec total, eşec ce pare a se contura şi pentru viitorul LG G Pad 5.

Spun acest lucru deoarece se pare că producătorul sud-coreean vrea să integreze pe această tabletă un procesor destul de vechi, Qualcomm Snapdragon 821. Nici ecranul nu va impresiona, informaţiile actuale susţinând că acesta va fi unul IPS de 10.1 inci cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi aspect standard 16:10.

LG G Pad 5 ar mai urma să dispună de 4 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, conectivitate 4G LTE, scanner de amprente, cameră frontală şi un design ceva mai actualizat. Tableta va rula Android 9.0 Pie cu interfaţa LG UX şi are toate şansele să fie prezentată oficial undeva spre sfârşitul lunii octombrie.

Nu ştim încă nimic legat de preţ, însă cred că această necunoscută poate fi singura speranţă a celor de la LG că modelul de faţă are un minim de şanse.

Sursa: xda-developers.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.