Tablete

Nu se mai lansează tablete pe bandă rulantă, iar LG a ales să prezinte LG G Pad II 8.0 fără prea mare agitație, listată direct pe site-ul sud-coreenilor din țara de baștină. 

Specificații LG G Pad II 8.0:

– display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305, 1.5 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB;

– Android 5.0.2 Lollipop;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 4200 mAh, 347 gr. și 9 mm grosime.

Interesant este că integrează un port USB 2.0 în format complet, de aici posibilitatea de a-i atașa un mouse, tastatură sau un stick flash de memorie. LG a pus și software adițional: suita Microsoft Office plus aplicații în genul Quick Memo, Knock Code, Qpair.

LG G Pad II 8.0 debutează în Coreea de Sud din săptămânile următoare, iar la un moment dat mă aștept să răsară și în oferta magazinelor online românești, așa cum s-a întâmplat și cu precedenta generație.

Sursa: GforGames.com

Categorii: lgtablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.