Telefoane Mobile

LG G3 a debutat și în România. Mă refer la evenimentul de prezentare și disponibilitatea la precomandă. Urmează să intre și în stocurile magazinelor. LG G3 Mini se zvonește că va fi prezentat oficial la mijlocul lui iulie 2014.

Au și apărut primele imagini și date hardware. Aș spune că termenul de mini a ajuns a fi folosit în mod greșit. LG G3 are un display de 5.5 inch, iar LG G3 Mini / LG G3 Beat se oprește la 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli. Alte date hardware legate de LG G3 Mini: procesor quad-core la 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, Android 4.4.2 KitKat, cameră principală de 8 Megapixeli și conectivitate 4G / LTE.

Câteva imagini cu LG G3 Mini:

Sursa: PCpop.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.