Smartphone

Chiar dacă titlul pare a fi un joc de cuvinte, din păcate pentru fanii LG din America Latină LG G5 chiar va fi un terminal cu adevărat modest comparativ cu modelul standard. De ce? Ei bine în această zonă LG G5 va fi distribuit oficial cu procesorul Qualcomm Snapdragon 652 şi doar 3 GB memorie RAM.

Cam care ar fi neajunsurile acestei variante?

În primul rând procesorul Qualcomm Snapdragon 652 este dedicat terminalelor mid-range, fiind unul standard de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A72 şi 4 x ARM Cortex-A53, în timp ce Qualcomm Snapdragon 820 este un procesor de top de tip quad-core pe 64 biţi, cu noua generaţie de nuclee Kryo dezvoltate intern.

Diferenţe apar şi la nivel de grafică, unde Adreno 510 GPU este inferior Adreno 530 GPU, în timp ce memoria de 3 GB RAM este LPDDR3 (versiunea standard dispune de 4 GB RAM LPDDR4 mai rapidă şi cu un consum de energie redus). Versiunea pentru America Latină nu va fi compatibilă nici cu ochelarii virtuali LG 360 VR.

La momentul actual LG G5 cu Snapdragon 652 şi 3 GB RAM este confirmat oficial doar pentru America Latină, însă dacă printr-o întâmplare daţi peste acest model încercaţi să îl evitaţi. Preţul rămâne acelaşi, deci nu există niciun motiv pentru care să alegeţi această variantă.

Sursa: pisapapeles.net

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.