Telefoane Mobile

Veste bună pentru cei ce-l așteaptă pe LG G6. Compania sud-coreeană a început să trimită invitațiile de presă către site-urile de tehnologie din dot com, iar flagship-ul său debutează pe 26 februarie, într-un eveniment ce precede deschiderea MWC Barcelona în ediția 2017. 

Voi fi prezent la Barcelona și în 2017, dar nu pot să garantez că ajung la evenimentul LG. Nu avem o colaboare cu ei în acest sens, plus că am alte planuri pe acolo. Vor fi anunțate mai multe telefoane de top, dar discutăm mai multe la momentul oportun.

Sloganul sub care LG G6 este anunțat: “See More, Play More“. Se subînțelege că o să avem un smartphone cu display mai mare, dar și cu o capacitate a acumulatorului mai ridicată – de aici și o autonomie sporită, cel puțin asta își dorește să ofere LG.

LG G6 renunță la caracterul modular al lui LG G5, display-ul ar fi de 5.7 inch cu rezoluție 2880×1440 pixeli, nu se mai oferă acces la baterie și spatele urmează a fi fabricat într-o combinație de metal și sticlă, aduce rezistență la contactul cu apa și praful.

Sursa: TechnoBuffalo.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.