Hardware

ADATA SC660H și SV620H fac parte din strategia ADATA de a trece pe tehnologia 3D NAND Flash în spațiile sale de stocare externe. Cele 4 SSD-uri externe urmează a fi importate și în țara noastră, din martie 2017. 

Apreciez faptul că au trimis și lista de prețuri (multe comunicate trimise de reprezentanțele locale nu oferă detalii legate de disponibilitate și costuri).

Câteva din specificațiile integrate de ADATA SC660H și ADATA SV620H:

  • tehnologie 3D TLC NAND ce promite fiabilitate și eficiență sporită față de 2D NAND;
  • USB 3.1 Gen 1 pentru conectarea SSD-ului extern la PC;
  • versiuni cu 256 și 512 GB spațiu de stocare;
  • vitezele ajung până la 440 MB/s la citire și 430 MB/s la scriere;
  • ADATA SC660H are o grosime de 9.6 mm, carcasă fabricată din titaniu galvanizat și texturat ce asigură rezistență sporită la șocuri, zgârieturi etc. Cântărește 73 de gr.;
  • ADATA SV620H pune accent pe design, carcasă din titaniu sablat, și aici se oferă rezistență la șocuri și zgârieturi, 76 de gr.;

Mai pe înțeles, ADATA și-a actualizat două produse din portofoliu și în loc de tehnologia 2D NAND a trecut în cazul lui SC660H și SV620H spre 3D NAND, de aici și spațiu de stocare mai mare față de modelele anterioare, dar și performanțe și fiabilitate sporită. Apropo, ADATA SC660 cu 2D NAND l-am testat aici.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.