LG G8 ThinQ este un smartphone de tip struțocămilă lansat de către compania sud-coreeană în septembrie 2019, iar acum îl găsim și în oferta unui magazin online românesc.

LG G8 ThinQ cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 2999 lei;

Am avut ocazia să-i fac un scurt hands-on în cazul IFA 2019:

Cu ce iese în evidență LG G8X ThinQ?

Prin faptul că are un ecran atașabil ce joacă și rol de husă ad-hoc. Ambele ecrane sunt de tip OLED, de 6.4 inch în diagonală și cu rezoluție FHD+.

Ce funcții sunt integrate de al doilea ecran?

LG Game Pad – se transformă într-un joystick virtual pentru jocurile rulate pe smartphone;

Dual Mirror Mode – al doilea ecran se tranformă într-un vizor la captura de imagini;

Cover Display – notificările + ceasul când telefonul este pliat;

LG Smart Keyboard – tastatură dedicată de zici că ai un mini PC la purtător;

My Pick App – cele mai utilizate aplicații pot fi ținute pe al doilea ecran;

Magnetic USB-C Charging Adapter – încărcare a telefonului fără a îndepărta al doilea ecran.

LG G8X ThinQ integrează un procesor Qualcomm Snapdragon 855 (vârful de gamă din 2019), 6 GB RAM și 128 GB stocare de tip UFS 2.1, cameră principală cu doi senzori: 12 Megapixeli cu f/1.8 și OIS, 13 Megapixeli cu f/2.4 de tip ultrawide, filmează 4K cu 60 fps și cameră frontală dispune de 32 Megapixeli și înregistrare 4K. Bateria este de 4000 mAh cu încărcare la 21W, iar încărcarea wireless se face la 9W. A primit update la Android 10 cu LG UX 10.

Îmi amintesc că nu mi-a plăcut designul, când ambele ecrane sunt conectate chiar zici că este o struțocămilă. Dacă ești fan LG și vrei un smartphone care să aibă husă un ecran, G8X ThinQ s-ar putea să fie modelul așteptat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.