Accesorii inteligente

PC Garage are o nouă promoție sub umbrela campaniei Te echipăm gratuit. De data această sunt oferite la alegere, un SSD Kingstoon de 480 GB sau o carcasă SilentiumPC Signum.

Perioada campaniei este 16 iunie – 5 iulie 2020.

Sunt oferite gratuit la configurația unei noi platforme hardware. Valoarea bonificației reprezentată de SSD-ul Kingston A400 de 480 GB este de 360 lei (SSD pe SATA-III, până la 500 MB/s la citire și 450 MB/s la scriere), iar a carcasei SilentiumPC Signum de 300 lei (carcasă de tip middle tower cu design modern, răcire concepută a fi eficientă, gestionare ușoară a cablurilor la interior, bandă ARGB programabilă etc).

Este și o mențiune – În limita stocului disponibil (în ce privește desfășurarea campaniei de pe 16 iunie – 5 iulie). Presupun că este un stoc prestabilit pentru SSD-urile Kingston și carcasa ARGB prinsă în promoție.

Cum ești eligibil?

Trebuie să achiziționezi un procesor, o placă de bază și o placă video în valoare de minim 2500 lei.

Mai multe detalii puteți afla pe secțiunea dedicată de pe PC Garage.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.