Telefoane Mobile

LG pregăteşte lansarea unui nou smartphone 5G şi deşi iniţial se zvonea că acesta va fi un flagship, pe fondul costurilor foarte mari cu Qualcomm Snapdragon 865 producătorul sud-coreean a decis să vină cu un telefon upper mid-range: LG G9 ThinQ.

Device-ul va fi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 765G, unul mai ieftin, mai eficient în ceea ce priveşte consumul de energie şi suficient de puternic pentru a face faţă la tot ce vor găsi utilizatorii în Google Play în următoarele 12 – 18 luni. Acest procesor va permite celor de la LG să vină şi cu un preţ mai aşezat pentru LG G9 ThinQ, unul care să ofere speranţe de vânzări mai bune.

Viitorul telefon LG va mai dispune de display OLED cu rezoluţie FullHD+ şi breton tip picătură de apă, cameră foto cvadruplă, baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă, jack audio de 3.5 mm, buton dedicat Google Assistant şi tehnologie audio Quad DAC. Este foarte probabil ca LG G9 ThinQ să aibă şi nelipsita certificare militară MIL-STD 810G ce atestă rezistenţa la umiditate, ploaie, vibrații, radiație solară, șocuri termice etc.

Mai multe detalii despre acest smartphone nu cunoaştem, însă se vehiculează că preţul de lansare ar urma să fie de aproximativ 650 – 700 dolari.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: lg
Tag-uri: LGLG G9 ThinQ

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.