Smartphone

LG G3 este deja un smartphone de succes, sud-coreenii anticipând că până la sfârşitul anului vor vinde peste 10 milioane de unităţi. Totuşi, acest succes se datorează în mare partea şi campaniei de marketing foarte bine pusă la punct.

Ultima realizare în această direcţie vine din Arabia Saudită, în apropiere de capitala Riyadh, unde un panou publicitar pentru LG G3 a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai mare construcţie de publicitate din lume. Panoul are aproximativ 240 m lungime, o înălţime de 12 m, suprafaţă de 3.000 m2 iar la construcţia acestuia au fost utilizate 1.800 tone de oţel.

LG a închiriat terenul respectiv pentru 1 an, astfel că acest panou va fi vizibil tuturor celor care trec pe autostrada ce leagă aeroportul internaţional King Khalid de capitala Riyadh până în toamna anul viitor.

LG G33

Sursa: PhoneArena.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.