Smartphone

La evenimentul în care Orange a oferit detaliile legate de rețeaua 4G+ ce permite viteze de download de până la 300 Mbps au dat către test și mai multe exemplare ale smartphone-ului Samsung GALAXY S5 4G+.

Care sunt diferențele între Samsung GALAXY S5 și Samsung GALAXY S5 4G+?

Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2.5 GHz + Adreno 330 GPU vs Qualcomm Snapdragon 805 quad-core la 2.5 GHz + Adreno 420;

150 Mbps – viteză maximă la download în rețeaua 4G vs 300 Mbps – viteză maximă la download în rețeaua 4G+;

Este primul smartphone cu Snapdragon 805 pe care-l testez. Samsung GALAXY Note 4 are același hardware. Pot spune că Samsung GALAXY S5 primește o actualizare din mers. Vă dați seama că S5-ul 4G+ va ajunge în oferta Orange, dar s-ar putea să-l vedem listat și la concurență sau în magazinele online. În afara datelor furnizate mai jos este identic cu GALAXY S5 (display, spațiu de stocare, conectivitate, cameră foto și video, baterie, greutate, grosime etc).

GALAXY-S5-Snapdragon-805-vs-Snapdragon-801

 

Rezultatele testelor de benchmark arată că niciodată nu trebuie să te bazezi pe ele în alegerea unui smartphone. Observați că GALAXY S5 cu Snapdragon 801 pe Krait 400 depășește și aici aș pune niște ghilimele, pe Snapdragon 805 pe Krai 450.

Totuși, AnTuTu și Quadrant relevă un spor de performanță de 10 – 20% față de generația anterioară. În practică, GALAXY S5 4G+ se mișcă mai rapid la nivel de interfață grafică față de GALAXY S5-ul importat până acum. Diferență majoră nu aș spune că este, mai ales în aplicații și jocuri. Le rulează pe toate în condiții optime.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.