Smartphone

LG Optimus G tocmai a fost lansat în Seul, Coreea de Sud.  Haideți să ne uităm puțin la caracteristicile acestuia:

Noul smartphone vine cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4, un display True HD IPS PLUS de 4.7 inch cu un ecran WXGA, rezoluție de 1.280 x 768 de pixeli, cameră foto de 13 mp cu autotofocus și cameră frontală de 1.3 mp, baterie de 2100 mAh.

Optimus G rulează pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are 2 GB de RAM și 32 GB  spațiu de stocare încorporat. Acesta va fi compatibil cu LTE și NFC, cântărește doar 145 g și este subțire – 8.45mm.

Ne place design-ul acestui smartphone și caracteristicile cu care vine. Totodată, acesta are câteva funcții interesante, cum ar fi:

Funcția QSlide prin care ecranul este împărțit în două, oferind utilizatorului posibilitatea de a activa două funcții și de a le vedea pe ambele pe același display. Puteți de exemplu trimite mesaje sau intra pe net în timp ce priviți un video.  Sau puteți lua un citat de pe net și să îl scrieți într-un mesaj, fără fiți nevoiți să navigați între aplicații;

– Prin intermediul funcției Live Zooming, puteți mări un video în timp ce îl vizionați de 5 ori; această funcție este benefică de exemplu în cazul în care vreți să vedeți fața copilului dumneavoastră, atunci când are o serbare la grădiniță sau la școală.

QuickMemo vă permite să scrieți sau să desenați și mai apoi să trimiteți prietenilor acestea printr-un atașament sau prin URL.

– Prin Application Link puteți să vă stabiliți o listă cu aplicațiile preferate care doriți să fie pornite instant, atunci când sună alarma de dimineață (e-mail, calendar, meteo, etc.).

Peste o săptămână LG Optimus G va fi livrat magazinelor din Coreea, urmând ca livrările în restul țărilor să înceapă în luna octombrie.

Mai jos aveți și o scurtă prezentare video a noului LG Optimus G.

Ce părere aveți?

Sursă: Engadget