Smartphone

Motorola a prezentat astăzi, în Londra, primul fruct al parteneriatului cu Intel – RAZR i. Acesta seamănă foarte mult în ceea ce privește design-ul cu Droid RAZR M, ai zice că sunt aproape identice, în schimb interiorul diferă; RAZR i are un procesor Intel Atom de 2 GHz. Telefonul este printre primele dintre cele ce rulează pe Android care au un procesor Intel.

În ceea ce privește exteriorul, ambele telefoane sunt mai mult sau mai puțin la fel, având un display de 4.3 inch, Super AMOLED Advanced de 540×960, 8.3 mm grosime, baterie de 2000 mAh. Se pare că RAZR i va avea 4.5 GB de memorie accesibilă, cu 500 MB mai mult ca RAZR M.

O mare parte a prezentării s-a concentrat pe camera foto cu care este echipat smartphone-ul, care pornește în  mai puțin de o secundă și poate face imagini de 8 mp la maxim 10 fps, fiind capabilă să înregistreze la 1080p.

RAZR i este lansat cu Ice Cream Sandwich dar va fi actualizat la Jelly Bean în curând. Ce mai este interesant este că are un strat de protecție împotriva lichidelor atât pe carcasă cât și în interior, prin urmare se pare că dacă vărsați cafea sau apă pe el, îl veți putea folosi în continuare (eu vă sugerez totuși să nu încercați).

Motorola a declarat că RAZR i va fi valabil din octombrie în Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Brazilia, Argentina și Mexic și va avea parteneriate cu Orange, T-Mobile, Phones2U, Virgin Media, Tesco, Sparhandy și Phone House. În ceea ce privește prețul, acesta este de £340 în UK, fără abonament și incluzând TVA, ceea ce ar veni undeva la 1900 lei.

Mai jos aveți un video de prezentare a noului Motorola RAZR i:

Sursă: Motorola

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.