Smartphone

LG Canada a lăsat de înțeles că următoarele telefoane: Optimus 2X, Optimus Black și Optimus Sol nu vor primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Este o veste care întristează pe cei care dețin un astfel de smartphone și acum trebuie să apeleze la un custom ROM pentru a avea 4.0 ICS. 

La LG Optimus Sol și Optimus Black aș înțelege că nu au avut cum să porteze Android 4.0 care are nevoie de mai multă memorie decât 2.3 Gingerbread, dar la LG Optimus 2X chiar nu am cum să înțeleg sau să mă gândesc la motivele pentru care nu va primi upgrade de software.

Vă reamintesc că LG Optimus 2X are un display IPS de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor dual-core la 1 GHz – NVIDIA Tegra 2, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, ULP GeForce GPU.

Să vedem și informațiile oficiale care cu siguranță vor sosi în viitorul apropiat, mai ales că s-au obținut reacții la nivel mondial.

HTC Desire HD este un alt smartphone care avea 4.0 ICS promis de către compania taiwaneză și a fost tăiat de pe listă pe motiv că portarea 4.0 ICS ar implica o resetarea a spațiului de stocare și s-ar pierde datele personale de pe telefon, iar asta ar deranja un utilizator neexperimentat.

Sursa: TheVerge.com