Arhiva

Accesoriile HP în cauză sunt mouse HP X4000, rucsac HP Signature, geantă HP Slim, huse HP Top-Load și HP Authentic Top-Load, camere web HP. Toate aceste produse propun un design îndrăzneț, rezistență la utilizarea îndelungată.

HP X4000 vine în cinci versiuni: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade și Colour Splash. Se laudă cu autonomie ce ajunge până la 30 de luni, ergonomie pentru cei care utilizează mouse-ul atât pe stânga cât și pe dreapta, senzor laser ce-l face utilizabil și la distanța de nouă metri de calculator.

HP Signature este conceput pentru studenți. Dorește să împletească un design tineresc cu protecție pentru orice notebook printr-o căptușeală ranforsată, laptopurile pot avea până la 16 inch.

Geanta HP Slim și husele de protecție pentru notebook sunt gândite să ofere rezistență și un design plăcut. Sunt concepute pentru portabile cu diagonala între 14 și 16 inch.

HP aduce și camere web pentru cei pasionați de apelurile video din fața calculatorului personal. Vorbim de HP 5210, HP 3310, HP 1300. Aduc un software care permite apeluri video între trei persoane. Le-au pus și butoane pentru acces rapid la funcțiile de bază. Camerele web HP se laudă cu streaming video de până la 1080p sau full HD – 1920×1080 pixeli, poze de până la 12 Megapixeli.

Toate produsele vor fi disponibile din 6 august și revenim cu lista de prețuri.