Audio

În urmă cu ceva săptămâni scriam pe gadget.ro că Optimus 2X nu va primi update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Aceste veşti au picat destul de prost pentru clienţii LG din toată lumea. Totuşi, acele veşti care spuneau că Optimus 2X nu va primi update-ul au fost unele neoficiale şi din fericire şi incorecte.

Astăzi, LG Singapore a anunţat pe pagina lor de Facebook că se lucrează la ultimele detalii pentru update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich la mai multe terminale LG. Chiar dacă veţi fi foarte suprinşi, LG promite că atât Optimus 2X, cât şi Optimus Black, Optimus 3D, Prada şi Optimus LTE vor primi update-ul mult aşteptat. Citeam acum câteva zile pe un forum de specialitate că LG este o companie neserioasă privind update-urile pe terminalele sale. Ei iată că mai fac şi ei câte o surpriză plăcută din când în când.

Update: LG Optimus Sol a primit update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. LG Italia a oferit update-ul în mod oficial. Au fost dată și o amendă de 100.000 de euro pentru practici comerciale mincinoase. A fost sancționată promisiunea lor neonorată de a face update de software. Mai multe detalii la sursă

Mulțumim lui Vlad Paul pentru notificare.