Smartphone

LG a făcut o campanie de teaser și a relevat detalii vis-a-vis de noul lor smartphone poziționat ca vârf de gamă. Avem și o primă imagine oficială, una de presă. Ce se știe până la ora actuală legat de LG Optimus G?

– display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli, un display TrueHD-IPS+ asemănător ca tehnologie cu HTC One X;
– procesor Qualcomm APQ8064 quad-core, nu se știe sigur dacă va avea 1 sau 2 GB de memorie RAM, LG are și un smartphone în portofoliu cu 2G de RAM;
– Android 4.0 Ice Cream Sandwich, nu cred că vor porta 4.1 Jelly Bean, LG se mișcă în general mai greu la portarea celor mai noi versiuni Android;
– baterie de 2100 mAhcare promite a oferi performanțe decente la 800 de cicluri de reîncărcare față de o medie de 500 cicluri la concurență, grosime de 8.45 mm.

La camera foto se fac presupuneri că ar include un senzor de 13 Megapixeli, nu avem nimic oficial din acest punct de vedere. LG ar trebui să producă un smartphone care să uimească ca astfel să iasă și ei în fața concurenței, să atragă și să genereze dorința de a-l avea. Procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro s-ar putea să nu se dovedească suficient ținând cont de reputația pe care LG și-a câștigat-o de-a lungul timpului.

LG Optimus G ar debuta din septembrie în Coreea de Sud, iar Qualcomm a precizat că ulterior va primi și o versiune internațională.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.