Smartphone

LG a anunţat că se pregăteşte să facă primele update-uri la Android 4.1 Jelly Bean pe câteva dintre smartphone-urile din portofoliu, însă din câte observ aceste update-uri se fac preferenţial şi anume doar Coreea de Sud. Exact la fel s-a întâmplat şi cu update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich când update-urile din afara Coreei de Sud au fost realizate la câteva săptămâni distanţă.

Revenind la subiectul acestui articol, vă putem spune că LG Optimus LTE II va primi update-ul în luna noiembrie, LG Optimus G în luna decembrie şi abia la începutul anului 2013, update-ul va ajunge şi pe terminalele LG Optimus Vu şi Vu II. După cum am menţionat şi la început, aceste update-uri vor fi disponibile pentru început doar în Coreea de Sud.

Se pare că LG vinde masiv în ţara de provenienţă, altfel nu imi explic cum de restul lumii este lăsat de izbelişte cu update-urile. Dacă nu mă înşel, în Europa mai sunt încă terminale LG care aşteaptă update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich din vară. Din partea mea, o mare bilă neagră pentru LG.

Sursa: lgnewsroom.co.kr