LG și-a actualizat oferta de telefoane mobile prin lansarea a trei modele noi: LG Q6, LG Q6 Plus și LG Q6a. Ambele produse preiau tehnologia FullVision ce a debutat pe LG G6

Cele trei smartphone-uri folosesc un panel IPS de 5.5 inch cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli, format 18:9. Diferența este dată de memoria RAM și spațiul de stocare după cum urmează:

LG Q6a – 2 GB RAM și 16 GB stocare;

LG Q6 – 3 GB RAM și 32 GB stocare;

LG Q6 Plus – 4 GB RAM și 64 GB stocare. 

În ce privește partea hardware a fost ales procesorul Qualcomm Snapdragon 435 de tip octa-core, baterie de 3000 mAh, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth 4.2, cameră principală de 13 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli.

Debutează în Europa din august 2017, nu am găsit detalii legate de prețul la care noua familie de terminale LG urmează a fi listată. Nu prea înțeleg de ce au venit cu trei denumiri când de fapt avem fix același smartphone, cu diferențe la RAM și stocare. De obicei, când adaugi particula Plus se face trimiterea spre un display mai mare, nu este cazul pentru LG Q6 Plus. Apropo, particula a de la LG Q6a ar veni de la Alpha.

Prețul este cel ce va stabili succesul / insuccesul comercial din spatele celor trei modele. Bineînțeles, contează și experiența de utilizare oferită.

Sursa: AndroidCentral.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.