Smartphone

Nu sunt cel mai cel afiliat, dar echipa Profitshare s-a gândit că aș avea ceva de spus pe această temă. Câteva idei de-ale mele, dar și ale unor afiliați din categoria PRO găsiți în materialul video. 

Marketingul afiliat îl consider a fi de tip win-win-win, pentru magazin, pentru cel ce-și promovează munca prin linkurile afiliate, dar și pentru clientul final ce așa descoperă o ofertă sau prin contribuția sa în mod direct îl ajut pe cel ce a realizat un review etc.

Am folosit strict linkuri de afiliere de-a lungul timpului, fără bannere. Nu pot spune că am câștigat cine știe ce sume, dar afilierea în etapa de început a fost cea mai la îndemână metodă de monetizare a site-ului.

Mai multe informații în materialul video încorporat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.