Smartphone

LG V20 este cel mai aşteptat smartphone LG la sfârşit de 2016, însă dacă se confirmă informaţiile actuale, nu văd cum ar putea atrage milioane de utilizatori. Un furnizor de accesorii “a scăpat” câteva imagini cu LG V20 îmbrăcat într-o viitoare husă ce îi oferă rezistenţă la şocuri.

Randările sunt foarte clare, iar prin intermediul acestora observăm camera foto duală, display-ul secundar existent şi la LG V10 şi design-ul uşor ciudăţel. Practic este un mix între LG G5 şi LG V10, iar rezultatul nu pare a fi unul spectaculos. Nu îmi dau seama dacă va păstra ideea de smartphone modular, însă dacă o vor face sper că au rezolvat problemele de fiabilitate şi construcţie existente la LG G5.

LG V20

La capitolul hardware se zvoneşte că LG V20 va utiliza un display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 și 6 GB RAM, 32 și 64 GB spațiu de stocare + slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 21 Megapixeli și frontală de 8 Megapixeli, baterie de 4000 mAh, iar la capitolul software vom regăsi Android 7.0 Nougat.

Nu este încă confirmat oficial, însă se pare că LG V20 va fi lansat pe 6 septembrie.

LG V20 2

Sursa: phandroid.com

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.