Software

LG Wing a fost unul dintre ultimele smartphone-uri lansate de producătorul sud-coreean, unul destul de ciudat prin care LG a încercat să mai salveze ceva din divizia sa mobile.

Telefonul are ecran dual şi un mod de utilizare cel puţin bizar. Acest mod se numeşte Swivel Mode şi se referă la rotirea display-ului principal de 6.8 inci la un unghi de 90 de grade. În urma acestei rotiri ecranul principal trece în format landscape, iar la bază apare un display secundar de 3.9 inci. În acest moment cele două ecrane par a avea forma literei T.

Din păcate LG Wing nu a fost bine primit de utilizatori, compania reuşind să vândă doar câteva mii de unităţi la nivel global.

LG îşi respectă totuşi promisiunea făcută la închiderea diviziei sale mobile şi continuă să ofere suport software, chiar dacă în prezent nu mai este producător de smartphone-uri. LG Wing tocmai ce a primit update la Android 12, cel mai probabil ultima actualizare majoră.

Pentru că LG Wing funcţionează diferit de restul device-urilor din piaţă, noul update nu implementează multe dintre funcţiile standard prezente pe Android 12, astfel că avem o interfaţă modificată care permite utilizarea simultană a celor două ecrane.

LG Wing primeşte şi update-ul de securitate la iulie 2022, astfel că puţinii utilizatori ai acestui device îl vor putea folosi fără probleme mult timp de acum încolo.

Sursa: androidcentral.com

Categorii: androidlg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.