Accesorii inteligente

Lansarea iPhone-urilor în generație 2020 a fost întârziată de către condițiile speciale în care ne aflăm, condiții generate de pandemia de covid-19.

O informație a fost preluată de către site-urile tech internaționale, un zvon legat de modul în care vor fi denumite iPhone-urile în generație curentă:

  • iPhone 12 Mini – ecran de 5.4 inch;
  • iPhone 12 – 6.1 inch;
  • iPhone 12 Pro – 6.1 inch ;
  • iPhone 12 Pro Max – 6.7 inch.

În ce privește tehnologia din spatele display-urilor, OLED pe toată gama. Interesant că Apple alege o diagonală de sub 5.5 inch pentru iPhone 12 Mini. Aș fi văzut un model intermediar cu ecran de 5.8 inch, dar probabil ar fi fost prea aproape de 6.1 inch cât au 12 și 12 Pro.

La nivel de procesor și conectivitate sunt alte două elemente comune: Apple A14 și 5G. Noile iPhone-uri vor veni fără încărcător și căști în pachet. Lansarea ar fi pregătită pentru octombrie 2020.

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.