Pe lângă laptopurile LG Gram 2022 ce au ajuns în oferta magazinelor românești, mai este o campanie LG desfășurată la achiziția de smart TV-uri.

Toate detaliile sunt pe pagina de website dedicată👈🖱️

Achiziția smart TV-ului trebuie făcută până pe 16.08.2022. Factura trebuie înscrisă pe linkul de mai sus până la 19.08.2022, iar validarea sa durează până la…, 7 zile lucrătore (în limita a 1000 de comenzi). Te vei bucura de GeForce NOW fără cost suplimentar pentru jumătate de an.

Lista este destul de exhaustivă și conține modele din generațiile 2022 și 2021:

De aici tragem câteva concluzii:

  1. LG are încredere în capacitățile de gaming ale smart TV-urilor sale din generațiile 2022 și 2021. Au ales să colaboreze cu NVIDIA spre a scoate GeForce NOW în față;
  2. NVIDIA cu GeForce NOW și toate punctele sale PRO și CONTRA mi se pare a fi serviciul de streaming cel mai bine pus la punct în momentul de față, dar aș face pariu că și eforturile depuse sunt peste cele de la Google, Microsoft, Sony etc + experiența lor din zona de gaming cu seriile de plăci grafice dedicate ar trebui să joace un rol important.

Concluzia?

Dacă cumva cumpărați un smart TV LG în această perioadă de vacanță, nu uitați să înregistrați factura pentru cele 6 luni de GeForce NOW.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.