Smartphone

Avem un nou sistem de rate mobile pentru smartphone-urile listate de către Digi Mobil, putem spune că am primit și o semi-recunoaștere oficială, dacă-mi permiteți termenul. 

Lista este formată din telefoane mobile cu preț de maxim 1899 lei la liber. Nu sunt prinse telefoane mobile în genul Samsung GALAXY A8, S8 și S8 Plus, iPhone 8, Samsung S9 și S9 Plus, Huawei P20 și P20 Pro etc. Lista este aceeași pentru fidelizare și portarea de abonament, dar avansul și ratele directe sunt diferite.

Vedete în această listă sunt Allview X5 Soul PRO, Huawei P20 Lite, Samsung GALAXY A6 Plus 2018 și Motoroa Moto Z2 Play (telefoane mobile din categoria mid-range). Cred că Digi evită smartphone-urile scumpe spre a-și diminua riscurile și expunerea.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.