OPPO aduce garanție de 3 ani pentru câteva modele premium și mid-range din portofoliu. Sunt eligibile smartphone-urile achiziționate de pe canalele oficiale din 🇷🇴.

Lista este formată din:

🟢 OPPO Find X5 Pro;

🟢 OPPO Reno7 5G;

🟢 OPPO Reno6 Pro;

🟢 OPPO Reno6 5G.

OPPO are încredere în controalele de calitate introduse în producția smartphone-urilor sale. Seria Reno6 a avut parte de garanție pe 3 ani, încă din toamna lui 2021. Acum au existat și către vârful de gamă Find X5 Pro, dar și pentru mid-range-ul Reno7.

Declarație oficială:

Suntem primul producător din segmentul nostru de tehnologie care aduce în România garanția standard de trei ani, o declarație de incredere pentru fiabilitatea produselor noastre și de responsabilitate față de utilizatori. De acum, utilizatorii care cumpără smartphone-uri OPPO din România au liniștea de a folosi terminalele pentru o perioada mai lungă, știind că acestea sunt acoperite de o garanție extinsă, sau de a le oferi cu toata încrederea altor prieteni sau membri al familiei, în momentul în care fac un upgrade la un alt smartphone”, a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO in cadrul Green Leaves Technical.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.