Smartphone

Trebuie să accesați http://www.thenextgalaxy.com/ și acolo se promite live blogging de la Samsung Mobile Unpacked 2012. Se mizează pe lansarea lui Samsung Galaxy S III, deși nu s-a spus nimic oficial. 

Vom vedea despre ce este vorba în câteva minute. Gadget.ro va oferi cele mai noi informații în timp real de la eventul Samsung ce are loc la Londra. Sunt sigur că majoritatea celor care scriu în zona tech și-ar fi dorit să prindă un loc la Londra și să vadă device-ul pentru prima dată, să-i facă un scurt hands-on și să vadă ce tehnologie a fost implementată.

Live video –  http://www.thenextgalaxy.com/

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.