Jocuri si Aplicatii

Lockitron este un dispozitiv care permite utilizatorilor să își descuie/încuie ușile, folosind doar un smartphone.

Acest dispozitiv ce are forma unei cutii este echipat cu Bluetooth 4.0, NFC și Wi-Fi, este alimentat printr-o baterie și se poziționează pe zăvorul ușii. Prin intermediul unei aplicații ce este disponibilă pe Android și iOS, puteți să acordați accesul în casa dumneavoastră oricui, de oriunde din lume. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, iar dacă aveți un model mai vechi care nu dispune de Wi-Fi, puteți să folosiți SMS-ul ca o alternativă pentru a deschide ușa.

Totodată, dacă bate cineva la ușa dumneavoastră, aparatul vă va anunța, precum și de fiecare dată când ușa se deschide (chiar dacă se deschide cu o cheie). În cazul în care aveți un iPhone 4S sau un iPhone 5, nu trebuie nici măcar să folosiți aplicația, deoarece atunci când sunteți în fața ușii, Lockitron va deschide ușa pentru dumneavoastră.

Este pe de-o parte captivant, pe de altă parte înfricoșător. Ce se întâmplă dacă vă pierdeți smartphone-ul? Poate oricine intra în casă? Există un răspuns și pentru această întrebare: în cazul în care vă pierdeți telefonul, puteți să vă schimbați parola contului, și veți fi în siguranță.

Dispozitivul va fi livrat începând cu luna martie a anului 2013, și poate fi comandat la prețul de $149.

Puteți vedea cum funcționează Lockitron în clipul de mai jos:

Ce părere aveți? Ați cumpăra/folosi un astfel de gadget?

Sursă: Lockitron