Arhiva-Resurse

Aseară a fost #roblogfest. Am participat anul trecut, iar anul acesta din păcate s-a întâmplat să nu ajung. Am înscris blogul doar ca idee și nu mă așteptam la cine știe ce, mai ales că anul trecut cu un alt proiect am primit destul de puțin. 

De dimineață am tras o privire pe site-ul competiției și văd că nota primită  – 7.93 – ne-a adus pe locul 4, deși locul 3 are o notă identică. Sunt curios ce a făcut diferența. Observ că a fost o luptă strânsă la nivel fruntaș:

1. Giz.ro8.12 – îl felicit pe Andrei și a câștigat meritat;

2. http://www.nwradu.ro/category/tech 8.10 –  Radu obține un rezultat mare cu doar o categorie a blogului său. Diferența dintre primul și al doilea loc este de doar 0.02 puncte;

3. Ctrl-D.ro 7.93 – nu știam de acest proiect și nu știu cine se află în spatele său. Îmi place tema și modul în care și-au organizat conținutul;

4. Gadget.ro7.93 – sunt curios de ce am căzut pe 4, deși avem notă identică cu locul 3;

5. Laptopnews.ro7.87 – Sorin Rusi este responsabil de proiect și a făcut o treabă excelentă. Mă așteptam să fie pe o poziție în top 3.

Poate la anul vom avea un rezultat și mai bun. :)

 

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.