iOS

Rockstar Games a lucrat la portarea unui celebru titlu – Max Payne – pentru device-urile cu iOS cât și pe Android. Din 12 aprilie se va putea juca Max Payne pe iPad, iPhone, iPod Touch. Înseamnă că GTA III a fost un succes și asta a motivat compania să optimizeze un alt joc pentru telefoane și tablete. 

Jocul va putea fi jucat exclusiv pe iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2, noul iPad, iPod Touch 4. GTA III a fost adus și în universul Android. Mă gândesc că pe termen lung nu ar strica să aducă și Max Payne spre Android. Din 26 aprilie se va putea downloada Max Payne și din Google Play.

Am jucat GTA III și mi-a plăcut foarte mult. Observați cât au crescut ca hardware telefoanele și tabletele. Pot rula jocurile ce odată erau pentru pc în condiții bune ca și grafică. Bineînțeles că vorbim de o versiune optimizată.

Așteptați Max Payne în App Store și Google Play?

Sursa: Rockstar Games

Categorii: ios
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.