Accesorii inteligente

Dacă îţi place să călătoreşti foarte mult şi singura limbă străină pe care o cunosti este engleza, s-ar putea ca în viitor Logbar ili să fie gadget-ul perfect pentru tine. Acest mic device este capabil să traducă instant dintr-o limbă în alta astfel încât să te poţi înţelege şi cu oamenii care nu vorbesc decât limba maternă.

Am menţionat “în viitor” pentru că Logbar ili este la început de drum, iar în acest moment oferă traducere instantă doar pentru engleză, mandarină, japoneză şi spaniolă. Producătorul susţine că lucrează intens în a aduce şi alte limbi de circulaţie internaţională, dar şi la îmbunătăţirea calităţii traducerilor care acum se axează în special pe segmentul turistic.

Logbar ili poate fi utilizat şi offline dacă descărcaţi iniţial suportul software pentru limba de care aveţi nevoie, însă fiind la început de drum acesta funcţionează doar într-un singur sens (spre exemplu poate traduce din engleză în spaniolă, însă nu şi invers). Viitoarele update-uri de soft vor include şi traducerea în dublu sens.

Logbar ili a costat în precomandă 199 dolari, iar preţul standard se pare că va fi de 249 dolari cu transport internaţional gratuit. Cu siguranţă nu este gadget-ul perfect, însă acesta este stadiul incipient al unei tehnologii care în viitor ne va permite să comunicăm cu orice persoană de pe Pământ.

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.