Hardware

Logitech G a lansat în România tastatura mecanică Logitech G413 SE în versiunele Full Size şi TKL (fără taste numerice).

Tastatura mecanică de gaming G413 SE are în dotare, pentru ambele versiuni, switchuri mecanice tactile care asigură performanță avansată și timp rapid de acționare pentru utilizatorii care preferă un feedback direct. În plus, aceasta dispune de taste din PBT, unul dintre cele mai rezistente și de înaltă calitate materiale de pe piață.

Logitech G413 SE vine cu iluminare cu LED-uri albe, iar carcasa de culoare neagră este realizată din aliaj de aluminiu și magneziu șlefuit. De asemenea, primim o tastatură de gaming cu design minimalist şi echilibrat.

Ambele variante au fost gândite și concepute pentru a oferi o folosire ușoară a tastelor și feedback precis – o diferență față de alte tastaturi mecanice care nu sunt destinate pentru utilizarea în jocuri video. La asta se adaugă și faptul că sunt prevăzute cu tehnologie anti-ghosting ce presupune că există posibilitatea de a apăsa simultan multiple taste (până la 6) și toate înregistrează în același timp comanda executată, lucru extrem de important în timpul jocului.

„Am dedicat mult timp și atenție în realizarea designului și conceptului de tastaturi care dispun de toate caracteristicile necesare pentru a oferi performanță avansată. Sunt realizate din materiale rezistente și durabile, fiind opțiunile ideale pentru gamerii care își doresc o tastatură mecanică la un preț avantajos.“, a declarat Ujesh Desai, director general al Logitech G.

Logitech G413 SE este disponibilă la comandă la un preţ recomandat de 349 lei pentru versiunea TKL (fără taste numerice), respectiv 399 lei pentru versiunea Full Size.

Categorii: periferice

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.