Diverse

Logitech a lansat o nouă tastatură mecanică cu switch-uri Romer-G dezvoltate intern. Ei promit o actuație cu 25% mai bună față de tastele mecanice standard. 

Recunosc că de curiozitate m-am uitat prin DEX spre a căuta o definiție a termenului actuație. Înțeleg despre ce este vorba, dar eram curios dacă și există în limba română. Se referă la viteza de răspuns la apăsare.

Sunt două versiuni: Logitech G413 Carbon și Logitech G412 Silver. Prima cu iluminare pe roșu, iar a doua pe alb. În România va sosi pe roșu, pe alb înțeleg că este exclusivitate a unui lanț de magazine din SUA – Best Buy.

Tastatura are o carcasă din aluminiu, cursa tastelor este de doar 1.5 mm, iar tastele  iluminate promit a nu fi deranjate pentru utilizator. Logitech G413 Mechanical Backlit Gaming Keyboard aduce la pachet și un port USB.

Declarație oficială:

Am petrecut mult timp proiectând și dezvoltând această tastatură pentru a oferi performanțe avansate cu cel mai potrivit set de caracteristici, la un preț corect. Am dotat această tastatură cu caracteristici precum passthrough USB, cu taste cu iluminare din spate și un finisaj metalic. Cu G413 credem că am realizat echilibrul perfect de caracteristici de înaltă performanță și un design atractiv “, a declarat Ujesh Desai, vice-președinte si director general al Logitech G.

Prețul recomandat este de 99.99 euro, iar din aprilie 2017 intră în magazinele de specialitate.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.