Tablete

Acum câteva luni am testat Logitech Solar Keyboard Folio pentru iPad. Acum a fost anunțată varianta Logiteck Keyboard Folio Mini pentru iPad Mini. Vine în două variante de culoare: Mystic Blue și Electric Blue / albastru mai închis și mai deschis.

Autonomia oferită de bateria încorporată s-ar ridica la trei luni. Raza de acțiune a bluetooth ar fi de 10 metri. Cântărește 395 de grame, iPad Mini are puțin peste 300 de gr. Prețul său va fi de 89.99 dolari în SUA și prevăd că în România va avea același preț, dar transformat în euro.

Se adresează celor care doresc o tastatură qwerty fizică pentru un plus de viteză în redactarea unui text pe iPad Mini & iPad.

Sursa: Geekalerts.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.