Hardware

Logitech a lansat trei noi echipamente dedicate streamingului, vorbim de microfoanele Logitech G Yeti GX şi Logitech G Yeti Orb şi lumina Logitech G Litra Beam LX.

Folosind inovațiile Logitech G, aceste trei noi produse prezintă tehnologii cheie precum LIGHTSYNC RGB,  integrare cu GHUB de la Logitech G, pentru efecte de lumină personalizate și adăugarea suportului BlueVOICE! pentru noile microfoane. Acum, creatorii de conținut își pot extinde ecosistemul Logitech G cu setari și culori personalizate pentru a celebra cu adevărat în stil propriu fiecare victorie și fiecare transmisie live.

Bazat pe designul iconic Yeti, Logitech G Yeti GX este un microfon de gaming premium pentru transmisiuni live, cu tehnologie bazată pe capsula dinamică pentru livrarea unei performanțe audio fără precedent. Este totodată o premieră faptul că Logitech G Yeti GX folosește rotița clasică de scroll de la mouse-urile din portofoliu de gaming Logitech G, pentru a putea controla microfonul cu o singură mână. Logitech G Yeti GX prezintă și un model de captare supercardioid care scoate în evidență vocea eliminând sunetele din cameră, sunetele de tastatură sau zgomotele de fundal.

Funcția Smart Audio Lock cu care vine Logitech G Yeti GX salvează setările audio ideale printr-o simplă apăsare a rotiței de scroll, pentru redare audio consistentă de fiecare dată și ajustare automată a semnalului care previne întreruperea sunetului și reduce zgomotele de fundal. Tehnologia Blue VO!CE de la Logitech G permite celor care transmit live să aleagă dintr-o varietate de filtre, îmbunătățind totodată sunetul de bază al microfonului și oferind efecte audio personalizate.

Logitech G Yeti GX este un microfon USB plug-and-play pentru instalare și transmisie live fără efort. Logitech G Yeti GX este compatibil cu brațul articulat Blue Compass și, în curând, cu o versiune nouă Logitech G a brațului Compass.

Logitech G Yeti Orb este un microfon USB de gaming elegant, care livrează cea mai bună performanță audio și ușurință în utilizare din clasa sa. Gândit pentru gamerii care abia acum încep să transmită live, Logitech G Yeti Orb este construit cu o capsulă condensatoare customizată care aduce fluiditate în procesul de creare de conținut. Produsul prezintă un logo RGB și lumină de stare cu efecte de iluminare personalizabile care pot fi accesate atât înainte, dar și în timpul streamingului.

Spre deosebire de alte microfoane de pe piață, Logitech G Yeti GX și Logitech G Yeti Orb gestionează presiune audio maximă, optimizată perfect pentru gamerii și creatorii de conținut de azi. În momentele de tensiune, când sunetul de la voce este mai ridicat, ca de exemplu în lupte și bătălii intense, Logitech G Yeti GX și Logitech G Yeti Orb minimalizează distorsiunea, și, alături de tehnologia filtrelor Blue VO!CE, personalizează sunetul de voce pentru a crea efecte distractive și pentru a proteja împotriva întreruperii sunetului, toate aceste opțiuni fiind disponibile prin aplicația G HUB.

Apogeul iluminării de înaltă calitate, Logitech G Litra Beam LX este o lumină de streaming RGB cu două fețe, cu tehnologia TrueSoft pentru modelarea și direcționarea luminii, astfel încât toată lumea să poată arăta în orice moment, cât se poate de bine.

Folosind LIGHTSYNC RGB, cele 16 milioane de combinații de culori ale Logitech G Litra Beam LX le permit gamerilor să-și personalizeze temele de culoare, aceștia putând să-și transforme studioul într-un show de lumini virtual sau să dea viață streamingului lor în funcție de vibe-ul pe care îl au în acea zi.

Tehnologia TrueSoft de la Logitech G vine cu o acuratețe cinematică a culorilor și difuzie avansată pentru eliminarea umbrelor dure cu ajutorul luminozității reglabile, temperaturi ale culorilor care variază de la lumina caldă a lumânării până la albastru rece (2700K – 6500K) și cu setări RGB. Având certificat de siguranță pentru transmisie live pe toată durata zilei, Logitech G Litra Beam LX a trecut cu brio cele mai stricte procese de testare UL.

În plus, Logitech G anunță suport complet pentru toate dispozitivele compatibile LIGHTSYNC cu Windows Dynamic Lighting odată ce acesta devine disponibil. Windows Dynamic Lighting este un nou instrument de iluminare RGB pe Windows 11, care permite utilizatorilor să coordoneze efectele pentru multe mărci de produse compatibile RGB, incluzând acum și Logitech G. Această nouă capacitate extinde deja puternicele funcții LIGHTSYNC pentru dispozitive precum Logitech G Litra Beam LX și perifericele Logitech G precum mouse-uri, tastaturi și căști, oferind o experiență de joc complet unitară și imersivă.

Logitech G Yeti GX şi Logitech G Yeti Orb sunt acum disponibile în varianta pe negru, iar Logitech G Litra Beam LX în varianta grafit pe LogitechG.com. Local vor fi disponibile Logitech G Yeti GX si Logitech G Litra Beam LX, la un preț recomandat de 794.99 lei, respectiv 794.99 lei.