Diverse

MK850 este cel mai nou combo – tastatură + mouse – anunțat de către Logitech. Se pune accent pe utilizarea de lungă durată + posibilitatea de a customiza funcțiile de navigare prin software-ul proprietar Logitech DuoLink. 

Tastatura dispune de suport capitonat pentru mâini, formă curbată pentru o poziție cât mai naturală, design conturat pentru mouse spre a fi cât mai confortabil în palmă, roțită de scroll ce aduce viteză în browsing și vizualizarea documentelor.

DuoLink permite setări specifice pentru tastatură și mouse, posibilitatea de a seta ca butonul din mijlocul mouse-ului să permită redarea sau oprirea playlist-ului, schimbarea melodiilor prin înclinarea rotiței de scroll spre stânga sau dreapta. Poți seta funcții diferite pentru mouse (anumite funcții sunt accesibile prin combo-ul tastă Fn + mouse față de ceea ce poți seta pe mouse-ul propriu-zis).

Tastatura Logitech MK850 funcționează pe dispozitivele cu Windows, Mac sau Chrome OS, dar și pe Android sau iOS. Utilizatorul poate alege pe partea de conectivitate între Logitech USB Unifying sau bluetooth, în ce privește conectarea lui MK850 la un PC, smartphone sau tabletă.

Prețul recomandat – 119 euro.

Declarație oficială:

Confortul este esențial la birou, în special atunci când deadlineurile sunt foarte aproape. Fie că vorbim despre cercetare, fie de dezvoltare sau comunicare, productivitatea necesită confort astfel încât să îți atingi potențialul maxim. Comboul MK850 Performance alcătuit din mouse-ul și tastatura wireless oferă comoditate și un control total astfel încât tu să tastezi pe orice dispozitiv și să poți comuta fără probleme între ele (PC tabletă, laptop, telefon inteligent) pentru a vă putea îndeplini sarcinile” a declarat Art O. Gnimh, director global al departamentului tastaturi din cadrul Logitech.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.