Smartphone

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt două smartphone-uri foarte aşteptate în condiţiile în care Microsoft nu a mai scos nimic nou de ceva timp. Până acum v-am prezentat în articole separate toate detaliile hardware pentru cele două terminale, însă de curând au apărut mai multe imagini. 

Lumia 950 şi Lumia 950 XL

Din acestea putem confirma faptul că ambele terminale vor avea un flash triple-LED, vor dispune de scanner pentru iris (va permite deblocarea telefonului doar uitându-te la el) şi vor oferi conectivitate dual-sim. Camera foto PureView iese uşor în relief, de aceea bănuiesc că va fi protejată cu sticlă de safir sau altă sticlă specială (altfel se poate zgâria foarte uşor).

Din fericire nu mai avem mult de aşteptat până la prezentarea oficială, deoarece informaţiile actuale spun că lansarea celor două smartphone-uri va fi realizată pe 6 octombrie într-un eveniment dedicat la New York.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL 2

Sursa: windowscentral.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.